İstanbul uydu servisi, uydu ayarlama, tv sorunları, uydu kurulumu, anten ayarlama, tv ayarı, uydu montajı

Mavi Karadeniz tv yeni frekansı

Mavi karadeniz tv karadenizliler tarafından çok fazla izlenen bir televizyon kanalıdır. Bu kanalın izleyici kitlelerinin mavi karadeniz tv frekanslarını değiştirince yeni anlamış olduk. Mavi karadeniz tv yeni frekansı ve bu kanalın neden frekanslarını değiştirdiği konusunu araştıran o kadar çok izleyici var ki anlatamam.

Bizler de sitemizde bu kanal ile ilgili olarak uydu bilgilerini aktarıyoruz. sizler bu frekanslara bakarak hiç bir şekilde çanak antenleriniz ile oynamadan mavi karadeniz kanalını kanallarınıza ekleyebilirsiniz.

Mavi Karadeniz tv frekansı değişti

Mavi karadeniz tv kanalının yeni frekansını burada sizlere paylaşıyoruz. normal olarak alıştığımız televizyon kanalları frekansları değişmeden önce kanalların frekanslarının değiştiği konusunda bazı bilgiler sunularak yeni taşınmalar esnasında hemen tanıtımı yapılan kanalların frekansları taratılır.

Mavi karadeniz tv frekansı değişmeden önce farklı bir kanalda yayına başladı. yayına başladıktan hemen sonra da eskiden yayın yaptığı kanalı farklı kanalda devir etmeden kapattı.

Mavi karadeniz tv yeni frekansı nedir? 


Tv kanalı: Mavi karadeniz tv
Frekans: 12.265
Sembol: 30.000
Polarizasyon: Dikey

----------------------------------------------------------------------------------

Frekans: 12.559
Sembol: 27.500
Polarizasyon: Dikey

First